Home»Wie we zijn»Publicaties»Nieuws»Bericht
Artikel afdrukken Artikel doorsturen
Hengelo rolt de groene loper uit
23-01-2018

Groene loper HengeloAls je rond kijkt in Hengelo, zie je dat er best veel groene initiatieven zijn in de stad. Allerlei mensen zijn al bezig om hun eigen omgeving groener te maken met bijvoorbeeld buurtmoestuinen, bollenperken of geveltuinen.
De Groene Loper Hengelo wil deze initiatieven ondersteunen en samenbrengen om van elkaar te leren. Ben je al bezig met een groen project, of heb je een leuk idee om jouw buurt te vergroenen? Kom dan naar de eerste bijeenkomst van de Groene Loper Hengelo op woensdag 7 februari van 19.30 (inloop v.a. 19.00 uur) tot 21.30 uur in Het Berflo, Apolloplein 1 Hengelo.

Groene Loper Hengelo
Binnen de Groene Loper komen alle groene initiatieven samen.  Hierdoor kunnen we onze krachten bundelen, van elkaar leren, gereedschap delen, nieuwe mensen betrekken en zelfs nieuwe initiatieven laten ontstaan.
De Groene Loper Hengelo is een initiatief van de Stichting Groener Hengelo in samenwerking met Natuur en Milieu Overijssel en de Provincie Overijssel. De Groene Loper streeft naar meer betrokkenheid bij de eigen groene leefomgeving en naar het vergroten van de biodiversiteit.

Uitnodiging voor startbijeenkomst Groene Loper Hengelo
De Groene Loper Hengelo nodigt je graag uit voor de startbijeenkomst op woensdag 7 februari van 19.30 – 21.30 uur. We zitten die avond in Het Berflo in Hengelo. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Onder het genot van een kopje koffie geven we meer  informatie over de Groene Loper, maken we kennis met elkaar en horen we graag wat jouw groene wensen en ideeën zijn. Je kunt je aanmelden door te mailen naar groeneloperhengelo@gmail.com. Liefst voor 1 februari.

Artikel afdrukken Artikel doorsturen

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld