Home»Wie we zijn»Publicaties»Krachtvoer

krachtvoer


Krachtvoer voor Overijssel

Een zaal vol initiatiefnemers, gemeenten, Statenleden en organisaties deelden vrijdag 14 juli onder de noemer ‘Krachtvoer voor Overijssel’ in Kulturhus De Belte in Nieuw-Heeten hun kennis, ervaring, ideeën en vragen. Het gaf een prachtig beeld van wat de opbrengst van het provinciale programma sociale kwaliteit na krap een jaar is. De ochtend bood volop ruimte om netwerken te versterken. Ook werden bouwstenen voor het uitvoeringsprogramma sociale kwaliteit 2018 en 2019 verzameld.

“Mensen zijn geen eilandjes, zoeken elkaar op. De manier waarop die interactie plaatsvindt, zowel formeel als informeel, daar hebben we het vandaag over. Hoe we met elkaar omgaan en elkaar weten te vinden, is bepalend voor de sociale kwaliteit van Overijssel,” aldus gedeputeerde Bert Boerman.


Met een serie ludieke-to-the-point-video’s, inspirerende sprekers, speeddates, live helpdesk en ruim 175 deelnemers kijken we tevreden terug op een geslaagd symposium.

We bedanken alle bezoekers hartelijk voor hun deelname!

 


                         Bekijk de fotos                          Bekijk de videos                           Lees verder

Deel je ervaringen
Graag horen we wat Krachtvoer Overijssel de aanwezigen heeft opgeleverd aan kennis, verbindingen en inspiratie. Ook je mening over de sprekers, gespreksbegeleiders, locatie en organisatie is van harte welkom. Mail ons je ervaringen!
 

 

Artikel doorsturen

Geef uw gegevens en de gegevens van de geadresseerde op om een e-mail te sturen met een verwijzing naar het artikel.

U kunt ook eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen.


Uw gegevens

Uw naam*
Uw e-mailadres*

Geadresseerde

Naam*
E-mailadres*

Uw boodschap


* Verplicht veld