Binnen thema: Zorg & welzijn

Zorg & welzijn

Sport en bewegen als middel voor integratie

In Overijssel is het project Wereldmeiden van start gegaan, om vluchtelingenmeiden door middel van de kracht van sport en bewegen te laten integreren in de Nederlandse samenleving.

Nationale Diabetes Challenge Wierden en Enter richt zich op een fitte vitale toekomst

Wierden en Enter maken de stap naar een gezonde en fitte toekomst en doen mee aan de Nationale Diabetes Challange (NDC). Diverse organisaties uit verschillende sectoren werken hiervoor samen.

Save the date: Buurtsportcoach Academy studie 2-daagse

20 november 2019 - 21 november 2019
Enschede
Training

Zachte ballen en hoepels

Voor ZGR, afdeling De Boerderij is de Raalter Uitdaging op zoek naar zachte ballen en hoepels. Deze materialen zullen in gezet worden tijdens de dagactiviteiten met de deelnemers op De Boerderij. Elke dag zijn er tussen de 10 en 12 deelnemers die dagopvang hier hebben. Om een wisselend...

Inwoners Saasveld centraal bij aanpak dorpsondersteuner

Saasveld is van start gegaan met een dorpsondersteuner. Bijzonder bij de aanpak in dit dorp is dat de inwoners aangeven met welke thema’s de dorpsondersteuner onderweg is.

Droom voor je buurt? Doe mee met Kern met Pit

Wil je ook graag een buurtmoestuin, een speeltuin of een kunstproject in je wijk opzetten? Of heb je een ander idee voor je buurt? Dan is het nu tijd voor actie!

Droom voor je buurt? Doe mee met Kern met Pit

Wil je ook graag een buurtmoestuin, een speeltuin of een kunstproject in je wijk opzetten? Of heb je een ander idee voor je buurt? Dan is het nu tijd voor actie! Kern met Pit daagt je uit om binnen een jaar

Van ASK naar Samen Voor Elkaar

U heeft het wellicht al opgemerkt. ASK Overijssel houdt als naamgeving voor dit platform op te bestaan. In een aantal stappen gaan we over naar de nieuwe naam en vormgeving Samen Voor Elkaar Overijssel.

Samenwerking leidt tot ontmoetingspark

In Enschede draait het concept Ontmoetingscluster. Tom van Veen is Ontmoetingscluster Manager bij voetbalclub CVV Sparta en werkt samen met andere verenigingen en organisaties aan een bruisende wijk.

Gebiedsontwikkeling is net als vissen...

Gooi eens een hengel uit!
HomeThema'sDeelnemersOver 'Samen voor Elkaar'
Bijdragen