Agendaoverzicht Bewaren

After Summer School - (gratis) workshops voor bewoners(-initiatieven)!

14 augustus 2019
Locatie: Arnhem
Datum: 23 september 2019 - 27 september 2019
Tijd: 09:00 tot 22:00
Type: Overig
After Summer School

Schrijf je nu in voor je favoriete workshop(s)!

In de week van 23 tot en met 27 september biedt de Leefbaarheidsalliantie ruim 25 workshops aan tijdens de After Summer School in Arnhem! 

Op https://www.spectrumelan.nl/onze-diensten/trainingen-en-workshops/aftersummerschool vind je de beschrijvingen van de workshops. Schrijf je nu vast in voor de workshop(s)* die jouw interesse wekken en je wordt op de hoogte gehouden als het volledige programma bekend is, evenals de exacte locaties van de After Summer School. 

* Spelregels: je kan je inschrijven voor zoveel workshops als in je agenda passen, en houd daarbij rekening met: 

  • Voor inwoners en inwonersinitiatieven is deelname kosteloos. Wel hanteren we een annuleringstarief van €15,- per workshop, wanneer niet minimaal 48 uur van tevoren wordt afgemeld.  
  • Professionals betalen een vergoeding van €100,- per workshop, die achteraf wordt/worden gefactureerd. Ook hier geldt een annuleringstarief van €15,- als er niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd. 
  • De ochtendworkshops vinden plaats tussen 9:00 en 12:00, de middagworkshops tussen 13:00 en 16:00 en de avondworkshops tussen 19:00 en 22:00. 
  • Op donderdagavond kan je speeddaten met fondsen. Houd er rekening mee dat je gelijktijdig geen workshop kan volgen.

 

Het greep uit het aanbod: workshop creatief denken, workshop deep democracy, workshop filmen en monteren met je smartphone, workshop fondsenwerving en een workshop zakelijk tekenen! Voor het volledige aanbod, zie de website

128
Lees meer over: training workshop
Reageren
HomeThema'sDeelnemersOver 'Samen voor Elkaar'
Bijdragen