Samen werken we aan het goede leven in Overijssel

Stel je vraag of deel je kennis en ervaring met 313 deelnemers

De helpdesk van ASK is te bereiken via 0529-478180

Bouw mee aan een sociaal Overijssel!

Toolkit nieuwe initiatieven

Deze site gaat binnenkort grondig op de schop. Eén van de functies in voorbereiding is een toolkit met praktische instrumenten voor nieuwe initiatieven.

Uitnodiging: gratis workshop filmpje maken

15 mei 2019
Almelo
Overig

Vergroenen van je straat: Eendrachtstraat Zwolle

De Eendrachtstraat in Zwolle heeft het initiatief genomen om de straat te vergroenen. Hierbij de opbrengsten die geleid hebben tot het vergroenen van de straat!

Frissere uitstraling en meer interactie op platform ASK Overijssel

Het Platform ASK Overijssel krijgt een nieuwe impuls. Na een pilotperiode krijg het platform nu een frissere uitstraling, wordt het nog gebruiksvriendelijker en wellicht komt er zelfs een nieuwe naam. Lees meer

Wie heeft er ervaring met "vonk-projecten"

Er zijn in mij optiek twee groepen in een samenleving  De idealisten die de hele dag door broeden op nieuwe en uitdagende projecten. Die worden breed uitgemeten in de krant verspreid. Uiteindelijk gaan veel van de aties als een nachtkaars uit. Want de uitvoering is een ander deel van het...

Training technische hulpmiddelen Bibliotheek

Afgelopen jaar heeft een proeftraining plaatsgevonden in de bibliotheek van Dalfsen-Nieuwleusen over technische hulpmiddelen die mensen kunnen ondersteunen.

Dingetje doen

Pleur dat handvest neer en dat gaat zijn dingetje doen.’ Na een levendige discussie zijn er ze uit uit. Een groep initiatiefnemers wil hun bevlogenheid en ervaring inzetten voor een betere samenwerking tussen initiatieven en overheden.

Tegen Bergen Op

Over dromen, daden en realiteit

Ontmoetingspark De Greune in Haaksbergen krijgt meer en meer vorm

“We willen, samen met jou, een omgeving realiseren waar je gewoon kunt binnenlopen, welkom bent. Een plek waar je mensen ontmoet, lacht, een praatje maakt, lekker kunt sporten, ontspannen en inspannen”.
HomeThema'sDeelnemersOver ASK
Bijdragen